divendres, 25 de gener del 2013

Diferències entre el llibre i la pel·lícula (II)

[Spoilers del primer llibre]

(Continuació de Diferències entre el llibre i la pel·lícula (I))

Recorda: "MAI jutgis un llibre per la seva pel·lícula"
6. En el llibre, la noia del districte 4 mort juntament amb la Glimmer, mentre que a la pel·lícula només mor la Glimmer durant l'atac de les batedores.

7. En el llibre la Cornucòpia és daurada i té forma de corn; en la pel·lícula és platejada i negre, i té una forma abstracta semblant a un corn.

8. A la pel·lícula la Katniss rep missatges directes d'en Haymitch juntament amb els paracaigudes; en canvi, en el llibre, ells simplement suposa, o podríem dir que comprèn, el que en Haymitch pensa i li transmet amb cada paracaigudes,

9. En el primer llibre, el president Snow no té un paper gaire important, podríem dir que és un personatge secundari; però en la pel·lícula surten varies escenes on se li dóna molta importància (i diàleg).

10. A la pel·lícula no se li dóna importància a la pèrdua d'oïda a l'orella esquerra de la Katniss; després de l'explosió hi ha uns moments en què no hi sent bé però pel que es veu es recupera i no li afecta, cosa que en el llibre mai arriba a recuperar l'oïda mentre és a l'arena.

I fins aquí les diferències entre el llibre i la pel·lícula, no us perdeu la tercera part! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada